Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (27 iulie - 2 august)

Tot ce ti se intampla acum este spre binele tau. Totul se intampla cu un motiv. Alege sa faci un pas in spate si sa ai incredere in Univers.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Trecutul nu mă definește ca persoană și nu îmi influențează viitorul. Învăț să nu mă mai gândesc deloc la ce s-a întâmplat sau la ce se va întâmpla și să mă concentrez doar pe ziua de astăzi.

Mantră pentru ziua de marți:

Învăț să mă eliberez de tot ce este negativ în viața mea. Îi promit sufletului meu că mă voi înconjura doar de persoane pozitive, care mă vor ajuta să evoluez.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Perioadele dificile fac parte din drumul meu spre evoluție și dezvoltare personală. Nu le permit să mă doboare, din contră - le accept, învăț lecțiile importante din ele și merg mai departe cu viața mea.

Mantră pentru ziua de joi:

Astăzi sunt plină de energie și eman bucurie în jurul meu. Astăzi sunt parte din Univers. Astăzi sunt praf de stele. Astăzi sunt fericită cu adevărat.

Mantră pentru ziua de vineri:

Tot ce mi se întâmplă acum este spre binele meu.Totul se întâmplă cu un motiv. Aleg să fac un pas în spate, să am încredere în Univers și să îi permit divinității să își joace cartea.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt demnă să primesc tot ce este mai bun în viață. Și să fiu respectată de alte persoane.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Sunt conștientă de puterea interioară pe care o am și această încredere se reflectă în tot ce fac. Eu dețin puterea deplină asupra vieții mele.

foto main: Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.