Setari Cookie-uri

Viața nu va deveni niciodată mai ușoară, însă tu vei deveni mai puternică

Întrebarea mea pentru tine este următoarea: îți dorești o viață mai ușoară sau îți dorești să înveți tot mai multe din tot ceea ce vine în viață ta?

Totul devine incomod și dureros când viața ta trebuie să se schimbe. Însă aceasta este doar o parte a procesului de creștere, de evoluție. Lucrurile nu vor rămâne așa, se vor îmbunătăți cu timpul. Permite-i Universului să își joace cartea. Ai răbdare și nu uita: viața nu va deveni niciodată mai ușoară, însă tu vei deveni mai puternică... și mai puternică.

Cu fiecare moment dificil, cu fiecare obstacol, cu fiecare clipă în care sufletul doare, cu fiecare provocare ești împinsă de Dumnezeu să îți depășești limitele anterioare, să găsești puterea în inima ta de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe.

Și ghici ce? De fiecare dată reușești. De fiecare dată ești mai puternică. De fiecare dată ai încredere în tine. De fiecare dată poți duce. De fiecare dată îți dai seama că ai mai făcut un pas, că ai mai câștigat o bătălie, că ai mai progresat puțin, că ai mai învățat câteva lecții foarte valoroase, că știi mult mai multe acum, că ai evoluat și că încă o faci.

Citește și:

Întrebarea mea pentru tine este următoarea: îți dorești o viață mai ușoară sau îți dorești să înveți tot mai multe din tot ceea ce vine în viață ta?

Știu că este greu, însă aceasta este viața. Nimeni nu a spus că este ușoară. Este plină de griji, de momente dificile, de suferință, de durere, de clipe în care îți spui că nu mai poți. Dar uite... că poți. Poți duce atât de multe, draga mea. Sufletul tău este incredibil, inima ta este minunată. Nu te da bătută, te așteaptă un viitor cu adevărat special. Învață să îți continui drumul oricât de dificil ar fi acum pentru că Universul are un viitor cu adevărat special pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.