Setari Cookie-uri

Sper să nu te vezi niciodată prin ochii celor care nu te iubesc așa cum meriți

Sper să nu te vezi niciodată prin ochii celor care nu știu cât ești de importantă.

Sper că nu va trebui să te îndoiești niciodată de valoarea, de bunătatea sau de frumusețea sufletului tău doar pentru că cineva nu a putut să o vadă sau să o aprecieze. Sper să nu te învinovățești niciodată pentru greșelile altora.

Sper să nu permiți niciodată ca felul în care ești tratată de cineva să îți zguduie încrederea sau stima de sine.

Sper să îți amintești mereu că ai petrecut ani de zile lucrând la tine, vindecând răni mai vechi, luptând cu gândurile negre și trecând peste toate obstacolele și sper să realizezi că dacă cine ești astăzi nu este suficient pentru unii oameni, atunci ei nu sunt cei potriviți pentru tine.

Sper să nu permiți niciodată nimănui să te împingă să faci lucruri pe care nu dorești să le faci sau să rămâi cu cineva care nu se poartă cu tine așa cum trebuie să se poarte. Sper să nu lași ca presiunea celor din jurul tău să te împiedice să îți asculți sufletul și să îți urmezi instinctul și să faci ce simți cu adevărat că trebuie să faci.

Citește și:

Sper să înțelegi că unii oameni nu vor înțelege niciodată călătoria ta, nici trecutul tău, nici lucrurile care te fac cu adevărat fericită și că nu îți pot oferi sfatul potrivit și nici nu te pot îndruma în direcția corectă. Tu ești singura care știe de ce are nevoie cu adevărat pentru a fi fericită și a îți simți sufletul împăcat și liniștit.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.