Setari Cookie-uri

3 Lucruri care te ridică atunci când ești la pământ

Nu vei obține niciodată nimic în viață stând degeaba și plângându-ți de milă. Indiferent de cât de dificil este momentul prin care treci, tu ești puternică și știi că în sufletul tău poți găsi puterea de a merge mai departe. 

Iată câteva lucruri pe care să le faci pentru a depăși mai ușor momentele dificile:

1. Afirmațiile pozitive te ajută să îți schimbi modul de a gândi

Poți printa câteva citate frumoase, care să te inspire, prin anumite locuri prin casă sau poți schimba wallpaperul telefonului cu un mesaj motivațional.

Creează-ți singură afirmațiile pozitive pe care simți nevoia să le vezi, să le citești, să le repeți până când ți se întipăresc în minte și ți se așează în suflet, printează-le și pune-le prin diverse colțuri.

Un alt sfat: setează ca wallpaper o imagine frumoasă cu un moment special din viața ta (poate fi o amintire care să îți pună zâmbetul pe buze sau o fotografie cu membrii familiei).

2. Scrie într-un jurnal pentru a îți aranja gândurile și ideile

Citește și:

Oamenii de succes - cei care realizează în mod constant schimbări pozitive în viață lor - își urmăresc progresul, își fixează obiective, reflectă și învață din greșelile lor. Și adesea folosesc un jurnal care să îi ajute în acest sens.

Ce poți face: începe un ritual și acordă-ți 15 minute în fiecare zi pentru a gândi și a scrie în jurnal. Cel mai recomandat este să faci acest lucru dimineața, când ai mintea odihnită. Notează-ți visurile, lucruri pe care ți le dorești să le faci, idei asupra cărora vrei să revii, locuri pe care vrei să le vizitezi, idei de afaceri, lucruri pe care le ai de rezolvat, gânduri, planuri și obiective pe care vrei să le obții pe termen scurt.

3. Înconjoară-te de oamenii potriviți

Citește și:

Relațiile greșite te trag în jos, cele corecte te ridică tot mai sus. Când treci printr-o perioadă importantă în viață, este crucial să te înconjori de familie și de prietenii apropiați - de oameni care să te sprijine, să te înțeleagă și să îți fie alături necondiționat. Nu ai timp și nici loc pentru oameni negativi și toxici.

Dacă îți dai seama că ai o relație toxică, care te seacă de energie, care te trage în permanență în jos și te ține blocată, nu mai aștepta, nu mai face compromisuri și eliberează-te. Este posibil să nu fie o persoană care să îți facă rău intenționat, însă pur și simplu nu este persoana potrivită pentru tine.

foto main: jesadaphorn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.