Setari Cookie-uri

Oamenii care te vor în viața lor nu vor încerca niciodată să te schimbe 

Ei te vor accepta pentru ceea ce ești. ÎNTOTDEAUNA.

Oricât de mult ai încerca, nu vei fi niciodată suficient de bună pentru anumiți oameni. Însă asta este în regulă. Acei oameni sunt doar trecători prin viața ta, nu vor rămâne alături de tine o veșnicie. Nu uita, însă, că ești totul pentru oamenii care te iubesc cu adevărat, care îți sunt suflete pereche, care sunt acolo pentru totdeauna... iar asta contează cel mai mult.

Una dintre căile importante către o relație sănătoasă și de succes (nu doar de cuplu, ci și de prietenie, profesională, familială) este să ne acceptăm cu adevărat pentru ceea ce suntem. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu reușesc să facă acest lucru deoarece fie sunt prea ocupați căutând perfecțiunea, fie se concentrează mult prea mult pe defectele celor din jurul lor.

Citește și:

Iată câteva sfaturi importante despre cum să învățăm să acceptăm pe cineva pentru ceea ce este:

1. Este important să tratăm oamenii din jurul nostru fix așa cum am vrea să fim noi tratați...

... și nu ca pe obiecte care trebuie admirate și posedate. Acceptarea cuiva pentru ce este nu înseamnă că trebuie tratat ca un premiu sau ca un accesoriu care să fie afișat cu mândrie în fața altora.

2. Trebuie să ne respectăm părerile

Nu trebuie să fim de fiecare dată pe aceeași lungime de undă, să împărtășim aceleași idei, aceleași opinii, aceleași visuri. Suntem persoane diferite, unice chiar - și avem dreptul la propria definiție cu privire la viață și propria reacție față de tot ce se întâmplă în jurul nostru.

3. Trebuie să ne acceptăm imperfecțiunile și să ne îmbrățișăm defectele

Citește și:

Însă atenție - există o mare diferență între a accepta slăbiciunile cuiva și a ierta comportamentul abuziv al unei persoane.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.