Setari Cookie-uri

Mesaje divine pentru suflet. Mantra zodiei tale pentru luna august

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce mantră are nevoie sufletul tău în luna august.

Berbec - Am tot ce am nevoie pentru a fi fericită. Viața mea se întâmplă chiar în acest moment, așa că aleg să o trăiesc fără să mă mai gândesc la ce s-a întâmplat sau la ce s-ar putea întâmpla mâine.

Taur - Fiecare lucru mărunt pe care îl fac este susținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Univers și se transformă în realitate chiar în aceste momente.

Gemeni - Viața este așa cum este. În această lună învăț să o accept. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Rac - Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am. Sunt recunoscătoare pentru fiecare lupta, fiecare bătălie, fiecare moment dificil. Sunt recunoscătoare pentru viața mea... tot ce am trăit până acum m-a ajutat să ajung unde sunt acum.

Citește și:

Leu - Sunt în pace. Pacea şi armonia divină mă înconjoară şi sălăşluiesc în mine. Simt toleranță, iubire şi compasiune pentru toți oamenii şi pentru mine.

Fecioară - Adevărata pierdere este posibilă doar atunci când iubești ceva mai mult decât te iubești pe tine. Așa că începând de astăzi aleg să învăț să mă iubesc din tot sufletul și cu toată inima mea.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.