Setari Cookie-uri

Mesaje divine pentru suflet. Mantra zodiei tale pentru luna august

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce mantră are nevoie sufletul tău în luna august.

Balanță - Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Scorpion - Am încredere că procesul vieții îmi va aduce cel mai mult bine. Am încredere că Universul are un plan minunat pentru mine. Trebuie doar să învăț să am răbdare și să îi permit timpului să își joace cartea.

Săgetător - Tot ce am făcut ieri m-a condus spre o zi mai bună astăzi. Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că ziua de astăzi are pregătite numeroase surprize pentru mine.

Capricorn - Știu că totul se va întâmpla în momentul în care trebuie să se întâmple. Pe măsură ce merg mai departe îmi creez propriul Univers.

Citește și:

Vărsător - Renunț la toate gândurile și sentimentele negative despre mine. Aleg să mă iubesc pentru că doar eu știu să îmi ofer adevărata iubire.

Pești - Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea mai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.