Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din august 2020 aduc furtuni emoționale greu de controlat pentru toate zodiile

August 2020 este încărcat de evenimente cosmice. Iată la ce trebuie să ne așteptăm

Mercur ne influențează pozitiv

În prima parte a lunii august se va simți natura simpatică a zodiei Rac; suntem pregătiți să ne reevaluăm viața și să fim sinceri cu privire la ce ne dorim.

Uranus este activ în luna august și va scoate la iveală anumite dezvăluiri cu privire la drumul nostru în viață, oferindu-ne, in sfarsit, claritate. Pe 10 august, Mercur și Uranus vor interacționa pe boltă cerească, așa că trebuie să ne așteptăm la dezvăluiri uimitoare fie în viața personală, fie în cea profesională.

Pe 19 august avem Luna Nouă în zodia Leu - o perioadă intensă, în care avem ocazia să profităm de energia Universului pentru a putea depăși situații dificile din trecut.

Pe 20 august Mercur intră în zodia Fecioară - latura noastră practică și analitică va fi foarte bine dezvoltată în această perioadă.

Citește și:

Sfatul Universului pentru următoarea perioadă: Este bine să ne analizăm visurile din când în când și să ne reinventăm. Să nu ne fie teamă să începem să fim mai atenți la ce ne dorim în viață. Este timpul să trăim în prezent, ziua de ieri deja s-a întâmplat.

Nu există niciodată momentul potrivit. Noi trebuie să îl creami. Este momentul să ne asumam riscuri și să nu ne fie teamă să luptam pentru visurile tale.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.