Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din august 2020 aduc furtuni emoționale greu de controlat pentru toate zodiile

August 2020 este încărcat de evenimente cosmice. Iată la ce trebuie să ne așteptăm

Suntem în a 8-a luna a acestui tumultuos 2020. Dacă simțiți că lucrurile se mișcă foarte repede, ar fi bine să vă strângeți și mai tare centurile pe acest drum - deoarece august este încărcat de evenimente cosmice. Tot ceea ce am simțit în ultimele două luni se va simți și mai intens în această perioadă.

Marte ne încurajează să fim noi înșine și să facem schimbările pe care ni le dorim

Sentimentul de neliniște este foarte pronunțat la majoritatea zodiilor. Tot ce s-a întâmplat până acum ne-a transformat treptat și ne-a lăsat fără răbdare. Simțim că am pierdut foarte multe și vrem să recuperăm. Este posibil ca unii dintre noi să își dorească să facă câteva schimbări majore pe planul profesional și ce personal. Însă toate acestea se vor simți destul de intens în luna august - de aceea trebuie să ne dăm seama dacă suntem pregătiți pentru această situație, dacă putem face față emoțiilor care vor veni la pachet cu tot ce se va întâmpla.

Citește și:

Marte este planeta acțiunii și ne inspiră să avem încredere în noi și să mergem pe drumul pe care vrem să mergem. Această planetă reprezintă energia masculină - energie în care se găsesc emoții precum îndrăzneala, furie și agresivitate.

Marte este activ din iunie, iar în septembrie va intra în Retrograd. Așadar, această perioadă este una de acțiune intensă și dacă, vrem, putem profita de ea cum știm noi mai bine.

Energia Universului ne însoțește la fiecare pas

Cel mai bun lucru pentru noi este să ne direcționăm și să ne canalizăm energia către ceva semnificativ - un vis pe care vrem să ni-l împlinim, un proiect pentru care vrem să muncim mai mult pentru a avea beneficii financiare, o schimbare pe plan sentimental de care până acum ne era foarte teamă. Important este să ne ferim de decizii pripite, să analizăm cu mare atenție situația în care ne aflăm și să luăm decizii cu multă răbdare pentru că, odată făcute, nu mai este cale de întoarcere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.