Setari Cookie-uri

Într-o zi vei întâlni acea persoană specială și totul va avea sens

Toate nopțile nedormite, toată durerea pe care ai simțit-o, toate respingerile, toate dezamăgirile, toate momentele care te-au făcut să te îndoiești de tine, de dragoste și de întreaga viață. Totul va fi dat uitării în momentul în care te va lua în brațe și te vei simți întreagă. 

Pentru că tu în toată această perioadă tu așteptai ceva... acest moment, acest sentiment, această iubire.

Și când îl vei găsi, vei ști.

Nu vei sta să îți mai spui "Nu știu" și să mai pui în discuție validitatea sentimentelor tale. Pentru că ceea ce simți va fi de necontestat. Nu vei sta să te mai întrebi cum se simte iubirea sau dacă este posibil să întâlnești o persoană și să simți cum sufletul îți spune "Pe el îl așteptam!".

Într-o zi vei întâlni acea persoană specială și totul va avea sens.

Nu vor mai conta nici momentele în care ai fost rănită și nici când oamenii ți-au spus că nu te pot iubi înapoi. Tot trecutul tău va fi precum o amintire îndepărtată deoarece nu îți va mai pasă de nimic altceva în afară de momentul prezent. Singura persoană care va conta pentru tine va fi această persoană care te iubește așa cum nu te-a iubit nimeni până acum.

Citește și:

Iar inima ta... oh, inima ta. Cicatricile ei vor părea acum niște frânturi de pietre care au croit drumul și te-au condus către acest moment. Toate despărțirile vor fi precum lecții de viață care te-au învățat cum trebuie să iubească o persoană, de fapt.

Mintea ta va fi liniștită, gândurile vor dispărea, iar sufletul se va simți mai liber ca niciodată... pentru că și-a întâlnit jumătatea, acea parte care aduce în viața ta puțin mai multă fericire decât ai tu. Fără dramă, fără jocuri, fără suferință.

Pentru că atunci când întâlnești acea persoană, totul se va liniști în jurul tău. Totul va fi bine. Totul va fi minunat.

Draga mea, într-o zi vei întâlni pe cineva și totul va avea sens. Trebuie doar să fii dispusă să aștepți și să treci prin toate momentele pentru că acestea sunt cele care te pregătesc pentru marea întâlnire.

Citește și:

foto main: Divine Studios, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.