Setari Cookie-uri

Pe 15 August 2020 Uranus intră în Retrograd și vine cu lecții de viață pentru sufletele pierdute și inimile rănite

Acum este momentul să ne regăsim drumul în viață. Stă în puterea noastră să alegem cum vrem să trăim.

Uranus va fi Retrograd în zodia Taur

Pe măsură ce Uranus se deplasează către Taur, este posibil să experimentăm un conflict între acceptarea noului și lăsarea în spate a vechiului.

Ne sunt evidențiate cu mare ușurință sentimentele noastre obișnuite de siguranță, confort și securitate. Acest lucru va fi valabil mai ales în ceea ce privește dorința noastră de a deține bunuri materiale. Gândurile dacă depindem de toate aceste lucruri exterioare pentru a crea un fals sentiment de confort vor fi tot mai dese.

Acum este momentul să facem câteva schimbări solide în modul în care alegem să trăim, să ne bucurăm de viață și să învățăm arta recunoștinței.

Ce avem de făcut în următoarea perioadă

Universul ne sfătuiește să privim adânc în sufletul nostru și să descoperim de ce avem nevoie cu adevărat pentru a fi fericit. Care sunt acele schimbări pe care trebuie să le facem pentru a crește? Care sunt părțile instabile de care trebuie să ne ocupăm acum? Care sunt gândurile care trebuie să plece pentru că nu ne fac niciun bine?

Citește și:

Trebuie să rămânem deschiși la o asemenea introspecție cu privire la viața noastră și să le permitem astrelor să ne ghideze. Poate că această perioadă va părea puțin haotică la început, însă este benefică pentru fiecare dintre noi. Nouă nu ne rămâne decât să rămânem cu picioarele pe pământ și să reflectăm mai mult decât de obicei, să dăm drumul acelor lucruri care dor.

Trebuie să descifrăm mesajele pe care Uranus ni le trimite și ne vom putea bucura de energia sa vindecătoare.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.