Setari Cookie-uri

Pe 15 August 2020 Uranus intră în Retrograd și vine cu lecții de viață pentru sufletele pierdute și inimile rănite

Acum este momentul să ne regăsim drumul în viață. Stă în puterea noastră să alegem cum vrem să trăim.

Uranus este planeta schimbării, a trezirii sufletului și eliberării de trecut. Aceasta se pregătește să intre în Retrograd pe 15 august, iar călătoria ei va dura până pe 14 ianuarie 2021. Întreaga perioadă ne va ajuta să reflectăm asupra acestui an și să stabilizăm părțile cutremurătoare și dificile ale acestuia. De asemenea, ne va îndruma să recunoaștem lucrurile nefericite care au loc în viața noastră și să facem puțină ordine cu privire la acestea: ce putem schimba, de ce trebuie să ne detașăm și de ce trebuie să scăpăm.

Răbdarea este importantă în următoarele săptămâni

Energia lui Uranus poate fi neobișnuită pentru mulți dintre noi. În cazul în care avem zile dificile, cu o stare de spirit mai puțin frumoasă sau dacă apar semne ciudate în calea noastră, trebuie să știm că Universul ne trimite un semnal la care ar fi bine să fim atenți - să analizăm și să încercăm să ne dăm seama ce vrea să ne spună.

Citește și:

Este foarte important să știm că Uranus răstoarnă viețile dintr-un motiv foarte întemeiat. Și, de cele mai multe ori, motivul este trezirea noastră. Cu această trezire vine o nouă perspectivă. Începe o nouă viață. Deschidem un nou capitol. Găsim lucrurile care sunt cu adevărat ale noastre și începem să mergem pe drumul destinat sufletului nostru.

În Retrograd, Uranus ne ajută să fim mai conectați la Univers, la ghizii noștri spirituali, la divinitate și, de asemenea, la viețile noastre trecute. Am putea avea viziuni sau vise din viețile trecute - avem libertatea să privim dincolo de limitările noastre fizice și să descoperim o nouă perspectivă asupra vieții.

Uranus ne oferă libertatea de a ne conecta cu o formă superioară a adevărului care este dincolo de toate limitele, regulile și constrângerile vieții de pe pământ.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.