5 Lucruri pe care un bărbat le spune doar atunci când iubește cu tot sufletul lui

5 Lucruri pe care un bărbat le spune doar atunci când iubește cu tot sufletul lui

Dacă vrei să știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche, caută aceste fraze în conversațiile cu el - sunt semne subtile care dovedesc că îi pasă cu adevărat de tine: 

Uneori, bărbații nu pot spune "Te iubesc"... în special dacă au fost răniți în relațiile anterioare. Între timp, acțiunile și cuvintele pot semnala dacă relația pe care o aveți este una adevărată. Dacă vrei să știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche, caută aceste fraze în conversațiile cu el - sunt semne subtile care dovedesc că îi pasă cu adevărat de tine:

1. "Cum a fost ziua ta?"

Dacă partenerul de cuplu își face timp să te întrebe cum a fost ziua ta, acesta este un semn foarte clar că îi pasă de tine. Doar bărbații care doresc cu adevărat să aibă o relație cu cineva și care sunt implicați emoțional vor să își întrebe partenera cum a decurs ziua ei.

Dacă nu te întreabă niciodată cum ți-ai petrecut ziua, ar fi mai bine să faci un pas în spate și să analizezi situația astfel încât să știi dacă îi pasă cu adevărat de tine. Dacă vorbește întotdeauna doar despre el și nu vrea niciodată să știe ce faci tu, poate că ar trebui să îți pui câteva semne de întrebare.

2. "De ce te deranjează asta?"

În momentele în care există o dispută în relația de cuplu, cel care întreabă "De ce te deranjează asta atât de tare?" este cel care iubește cel mai mult (sau cel care iubește cu adevărat). Bărbatul care se ceartă cu tine și te face să te simți vinovată, care îți spune cuvinte grele și care nu te întreabă de ce ești supărată sau de ce te deranjează ceva anume, nu este foarte interesat de o relație pe termen lung și nu vrea să încerce să repare lucrurile.

3. "Te pot ajuta cu asta?"

Unul dintre cele cinci limbaje ale iubirii este legat de servicii, ceea ce înseamnă că poți arăta semne ale dragostei oferind să îți ajuți partenerul de cuplu astfel încât să îi iei din povara muncii. Acest gest este și mai semnificativ dacă nu te simți bine, iar el este acolo pentru a îți da o mână de ajutor deoarece știe că ai nevoie de el.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri