Setari Cookie-uri

19 August 2020: Luna Nouă de foc ne inundă, ne copleşeşte și ne descătuşează de umbrele trecutului

Luna începe un nou ciclu pe data de 19 august 2020, la ora 5:41, ora României. În următoarea perioadă vom experimenta intensitatea Lunii Noi în zodia Leu. 

Influențe din partea lui Marte

Pe măsură ce Luna va crește în zodia Leu, Marte va fi la intensitate maximă din punct de vedere energetic, aceste două evenimente aducând o explozie de hotărâre, pozitivism și motivație.

Ne vom simți puternici, gata să mutăm munții din fața noastră, în timp ce Marte ne va împinge către acțiune, ajutându-ne în același timp să eliminăm toate lucrurile care nu ne mai folosesc.

Sfatul Universului: să nu exagerăm cu munca

Pe de altă parte, Universul ne sfătuiește că, în cazul în care am lucrat în mod constant, să luăm o pauză deoarece, dacă nu facem asta, ne vom simți epuizați de energia lui Marte. Trebuie să învățăm să avem grijă de noi și să ne găsim echilibrul.

Ceea ce vedem că se manifestă în viața noastră în timp ce Luna Nouă din Leu ne încarcă cu magia ei este, de fapt, ceea ce avem nevoie. Este posibil să nu ne dăm seama de adevăratele noastre nevoi, însă este important să avem încredere în Univers.

Citește și:

Trebuie să avem răbdare și să găsim modalități eficiente de a calma nivelurile de energie care cresc enorm în această perioadă.

Să îi permitem lui Marte să aprindă focul nostru interior pentru a duce la bun sfârșit lucrurile, însă să nu o lăsăm să ne consume complet. Trebuie să învățăm să canalizăm energia din nou în timp ce rămânem conectați la calmul pe care îl transmite luna.

foto main: Jozef Klopacka, Shutterstock + pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.