Setari Cookie-uri

19 August 2020: Luna Nouă de foc ne inundă, ne copleşeşte și ne descătuşează de umbrele trecutului

Luna începe un nou ciclu pe data de 19 august 2020, la ora 5:41, ora României. În următoarea perioadă vom experimenta intensitatea Lunii Noi în zodia Leu. 

Această noapte ne va reaminti că până și după cea mai întunecată noapte dintre toate, Soarele puternic răsare întotdeauna pentru a ne încărca cu energia lui pozitivă.

Pe măsură ce cerul rămâne întunecat, vom fi îndrumați să ne aliniem cu Soarele nostru interior; trebuie să permitem luminii să ne călăuzească pe drumul pe care mergem și să lumineze lucrurile din noi care au rămas transformate în umbre în tot acest timp.

Anul 2020 a adus până acum multe schimbări drastice (unele destul de negative) pentru majoritatea zodiilor. Dar trebuie să învățăm să fim recunoscători pentru numeroasele oportunități pe care le-am obținut, pentru lecțiile pe care le-am învățat și pentru acest drum deoarece am reușim să creștem și să evoluăm în câteva luni mai mult decât am făcut-o în ultimii ani.

Citește și:

Oare am profitat la maxim de oportunitățile care ne-au ieșit în cale?

Astrele ne recomandă să luăm o pauză de la tot ce facem și să ne gândim la modalitățile prin care putem aduce schimbarea în viața noastră. Și, de asemenea, să avem în minte faptul că maximizarea unei oportunități nu trebuie să fie întotdeauna legată de productivitate; oportunitatea de a ne elibera de tot ce a fost în trecut și de a lucra la liniștea interioară ar trebui exploată la fel de mult precum oportunitatea de a începe un proiect pe plan profesional.

Luna Nouă în Leu ne va îndemna să profităm din plin de cărțile care ne sunt puse pe masă. Luna ne va trimite vibrații pozitive și ne va umple inimile cu optimism. Acest lucru ne va oferi motivația de a continua și de a avea încredere în noi pe tot parcursul anului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.