Setari Cookie-uri

6 Semne că iubești un bărbat matur și dedicat

Dacă ai găsit un astfel de bărbat, să nu îi dai drumul niciodată. Sunt foarte rari. 

Iată care sunt cele mai importante semne că bărbatul cu care ești este o persoană cu adevărat matură și dedicată relației, pe care te poți baza, și nu un copil care încă nu știe ce să facă cu viața sa și cum să se comporte pe plan sentimental. Astfel de bărbați imaturi îți irosesc timpul și, în cele mai grave cazuri, îți pot schimba și părerea cu privire la relații.

1. Are viața pusă în ordine

Unul dintre cele mai importante semne ale unui bărbat matur este că are viața pusă în ordine; își cunoaște prioritățile, își cunoaște visurile, își cunoaște drumul pe care vrea să meargă. Luptă pentru obiectivele sale și nu renunță nici măcar atunci când lucrurile devin dificile.

2. Știe ce are lângă el

Un bărbat matur își dă seama de cât ești de specială și face tot posibilul pentru a te face fericită. Își declară iubirea pentru tine cu mândrie și este recunoscător Universului pentru că te-a găsit.

Citește și:

3. Îți respectă punctul de vedere

Unui bărbat imatur îi va fi greu să înțeleagă și să accepte un alt punct de vedere. De aceea cu un astfel de bărbat vor există întotdeauna discuții contradictorii care nu se vor termina decât dacă tu alegi să faci un pas în spate și să renunți - pentru că el nu o va face niciodată.

4. Nu există dramă sau jocuri între voi

Un bărbat matur nu ar permite niciodată unei drame inutile să îi perturbe liniștea. El face tot posibilul să spună de fiecare dată ce gândește, să fie deschis, să te înțeleagă și să comunice direct cu tine astfel încât să nu existe astfel de situații neplăcute între voi.

5. Un bărbat matur nu este gelos

Gelozia dă adesea naștere unor tendințe de a controla persoană de lângă tine, iar acest lucru poate dăuna grav unei relații. Un partener matur nu va fi gelos dacă ieși în oraș cu prietenii și nici dacă cineva flirtează cu tine - și asta deoarece el are încredere în tine și știe că nu i-ai face niciodată nimic.

Citește și:

6. Își acceptă greșelile

Unul dintre cele mai importante semne de maturitate este că un bărbat își recunoaște greșelile și lucrează pentru a și le rezolva. Cu toții facem greșeli, însă doar persoanele cu adevărat mature sunt cele care le acceptă, învață din ele și merg mai departe.

foto main: Oleggg, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.