Setari Cookie-uri

8 Promisiuni pe care să ți le faci și pe care să le onorezi pentru totdeauna

Viața nu este doar despre soare și curcubeie. Poate fi destul de dură uneori. Ai făcut atât de multe sacrificii de-a lungul ultimilor ani, te-ai confruntat cu numeroase provocări și ai depășit momente dificile... ar trebui să fii mândră de tine. Ești incredibil de puternică. 

Este momentul să te eliberezi de toată negativitatea din jurul tău, de oamenii care îți spun cum ar trebui să îți trăiești viața și de cei care te scurg de energie. Începe să îți pui în ordine gândurile și să îți faci promisiuni pozitive. Începe să ai grijă de tine.

Promite-ți să îți faci mai puține griji și să râzi mai mult. Promite-ți să găsești puterea de a ieși din zona de confort și de a spune "Stop" atunci când cineva încearcă să te manipuleze și să profite de tine. Și, cel mai important, promite-ți să îți trăiești viața așa cum vrei să o trăiești.

Iată 8 promisiuni importante pe care să ți le faci și pe care să le onorezi pentru totdeauna pentru a trăi o viață fericită:

1. "Dau drumul tuturor lucrurilor care mă țin în spate și fac pace cu trecutul meu."

Citește și:

Singurul mod în care poți accepta un nou început, bucurii, momente interesante, este să faci spațiu pentru tot ce urmează. Și vei reuși acest lucru dând drumul greșelilor, eșecurilor și pierderilor din trecut.

2. "Mă accept și mă prețuiesc pentru cine sunt cu adevărat"

Dacă nu înveți să te accepți pentru ceea ce ești, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, cu defecte și calități, nu vei putea niciodată să trăiești o viață fericită și plină de satisfacție. Ceea ce ar trebui să înțelegi este că temerile și nesiguranța ta nu definesc cine ești și cu siguranță nu definesc nici cât de importantă ești.

3. "Îmi voi asculta mintea și corpul când mă voi simți stresată sau obosită"

Citește și:

Nu ignora ce îți spun mintea și corpul tău, ascultă-le. Învață să ai mai multă grijă de tine - din toate punctele de vedere.

4. "Îmi voi aminti clipă de clipă că nu toate relațiile durează pentru totdeauna"

Nu toți oamenii dragi vor rămâne în viața ta pentru totdeauna. Când cineva te părăsește și merge mai departe cu viața sa, lasă-l să plece. Păstrează amintirile pe care le ai și ceea ce ai învățat de la el. Dar nu încerca niciodată să îl readuci în viața ta - pentru că niciodată nu va mai fi ca înainte.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.