Setari Cookie-uri

6 Lucruri importante pe care ar trebui să le păstrezi întotdeauna doar pentru tine

Intimitatea înseamnă putere. Ține minte următorul lucru: Ceea ce oamenii nu știu, nu pot distruge. 

Cu toții vrem să împărtășim realizările și fericirea noastră cu oamenii din jur. Vrem ca cineva să fie lângă noi pentru a ne auzi poveștile despre fericire, iubire, suferință și durere.

Cu toate acestea, atâta timp cât ne dorim o legătură profundă cu oamenii din jurul nostru, vor exista întotdeauna acele lucruri care ar trebui să rămână nespuse - pentru binele nostru.

Nu este vorba despre a ține secrete - ci despre a te proteja de răul emoțional (uneori chiar și fizic), păstrând anumite lucruri doar pentru tine. Iată ce nu ar trebui să împărtășești niciodată cu oamenii din jurul tău:

1. Cele mai mari visuri și obiective

Studiile au arătat că dacă vorbești cu alți oameni despre visurile și obiectivele tale, va fi mai puțin probabil să reușești să le împlinești. Experiența bucuriei de a îi lăsa pe ceilalți să știe care sunt planurile tale îți afectează în mod direct motivația de a le realiza mai târziu.

Citește și:

Combină acest lucru cu judecata și așteptările altor oameni de la tine și ai rețeta perfectă pentru eșec.

2. Viața ta privată

Permițând altor oameni să pătrundă în tainele vieții tale personale, în cele din urmă, va avea efecte negative asupra ta. În lumea în care trăim încrederea este aproape inexistentă. Este cu adevărat greu să întâlnești o persoană sinceră, cinstită, în care poți avea încredere. De ce să împărtășești informații sensibile cu persoane pe care nici măcar nu le cunoști.

Ține minte următorul lucru: Ceea ce oamenii nu știu, nu pot distruge.

3. Problemele tale de familie

Cu toții avem probleme personale, de familie. Însă fiecare familie are, de asemenea, propriul mod de a funcționa. Indiferent dacă este o relație de dragoste-ură sau ceva de altă natură, acestea sunt chestiuni private și nu ar trebui împărtășite cu alte persoane.

Citește și:

4. Bunurile pe care le deții

Nu ai de unde să știi cum vor interpreta alții lauda ta. Există oameni care ar face orice pentru a avea ceea ce ai tu. De aceea este foarte important să încerci să ții doar pentru tine veștile cu privire la ce ți-ai mai achiziționat.

5. Actele tale de bunătate

Lumea are nevoie disperată de bunătate. Dar este greșit să fii amabil doar atunci când ceilalți văd ceea ce faci. Dacă vrei cu adevărat să ajuți, fă-o pentru că asta îți spune sufletul, fă-o de dragul oamenilor care au nevoie, nu pentru a primi felicitări și laude.

6. Banii pe care îi ai

Nu vorbi despre viața financiară; salariul nu ar trebui să fie unul public. Cât câștigi tu din munca pe care o faci nu ar trebui să fie știut de nimeni.

foto main: CHARTGRAPHIC, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.