Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 24-30 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Renunță la teama de schimbare

Nu îți fie teamă de schimbare, este cel mai frumos lucru pe care îl poți face pentru tine. Da, este înfricoșător. Da, nu este ușor - însă este necesar pentru a trăi viața pe care ți-o dorești. Așadar, îndrăznește să ieși din zona de confort și să faci acele modificări la care visezi de mult timp însă pe care le-ai tot amânat.

Fecioara - Renunță să mai fii atât de strictă cu oamenii din jurul tău

Lasă garda jos, învață să nu mai dictezi oamenilor cum să își trăiască viața. Fiecare este liber să facă alegerile pe care el le consideră potrivite, fiecare este liber să greșească, să învețe din greșeli și să meargă pe drumul pe care l-a ales.

Balanță - Renunță la dorința de a controla oamenii

Citește și:

Nu, nu poți controla oamenii. Și nici nu îi poți schimba. Ce poți face în schimb pentru a avea o relație frumoasă cu ei este să îi accepți așa cum sunt, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și mai puțin frumoase și să îi iubești necondiționat.

Scorpion - Renunță să te mai învinovățești pentru greșelile din trecut

Totul s-a întâmplat, nu mai poți schimba absolut nimic și tot întorcându-te acolo nu îți faci nimic altceva decât foarte mult rău; pe deasupra, cel mai probabil, te și învinovățești și nu îți permiți să te vindeci. Acceptă trecutul și mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.