Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 24-30 august ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Renunță la zidurile construite în jurul inimii tale

Este momentul să darâmi acele ziduri construite în jurul inimii tale și să înveți să îți deschizi din nou sufletul, să permiți iubirii să pătrundă în viața ta. Știu că este dificil, chiar înfricoșător, însă acesta este procesul care te va ajuta să te vindeci complet și definitiv.

Capricorn - Renunță la dorința de a avea o viață perfectă

Nimeni nu are o viață perfectă. Încearcă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile pe care nu le deții, pe probleme, pe toate momentele dificile și să înveți să apreciezi momentul prezent, să te bucuri de ce se întâmplă bine în viața ta și să fii recunoscătoare pentru tot ce este frumos.

Citește și:

Vărsător - Renunță la oamenii toxici din jurul tău

Nu îți mai pedepsi sufletul inconjurandu-l de oameni toxici care nu știu ce înseamnă fericire, iubire empatie. Învață să te detașezi de aceștia și să fii mai atentă pe cine ții în preajma ta - crede-mă, fiecare om care stă lângă tine are o putere mult mai mare asupra ta decât îți poți imagina.

Pești - Renunță la gândurile care nu îți fac bine

Zilnic ne trec prin cap zeci de mii de gânduri. Pozitive sau negative, banale sau profunde. Nu trebuie judecate, sunt ca norii către trec. Tu ești răspunzătoare de faptele tale, nu de gândurile pe care le ai. Așa că, dacă te neliniștește vreo idee, pur și simplu pune-i eticheta de "gând" și las-o să treacă.

foto main: Cristina Conti, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.