Setari Cookie-uri

5 Lecții de viață extrem de importante pe care oamenii le învață prea târziu 

Te-ai oprit vreodată pentru a te întreba "Unde a fugit timpul?", "Ce s-a întâmplat cu viața mea?", "De ce nu am făcut tot ce mi-am dorit să fac până acum?". 

Oricât de ocupată ai fi, fă-ți timp pentru a îți da seama unde a fugit viața ta, ce îți dorești de la viitor și de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Fă-ți timp pentru a îți asuma riscuri. Fă-ti timp să iubești, să râzi, să plângi, să înveți și să ierți. Viața este mult mai scurtă decât credem noi.

Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a fi prea târziu:

1. În acest moment se întâmplă viața ta

Viața ta nu este între momentul nașterii și cel al morții tale. Viața ta este între acum și următoarea ta respirație. În prezent - aici și acum - este toată viața pe care o vei avea. Așa că trăiește fiecare moment cum poți și știi mai bine, fără teamă și fără regret. Și fă tot posibilul să fii fericită cu tot ce ai în acest moment.

Citește și:

2. O viață nu este foarte lungă

Aceasta este viața ta și trebuie să lupți pentru asta. Luptă pentru ceea ce simți că este corect. Luptă pentru ceea ce crezi. Luptă pentru ceea ce este important pentru tine. Luptă pentru oamenii pe care îi iubești și nu uita niciodată să le spui cât de mult înseamnă pentru tine.

Înțelege că acum ai noroc pentru că mai ai o șansă - șansa la ziua de mâine. Așa că oprește-te pentru o clipă și gândește-te: de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat? O viață nu este atât de lungă, nu o lăsa să treacă pe lângă tine.

3. Când amâni ceva ce ai de făcut, devii sclavul zilei de ieri

Însă atunci când ești activă și te ocupi de tot ce trebuie, parcă ziua de ieri este un prieten care te ajută să îți iei o greutate de pe umeri. Așadar, fă ceva chiar acum pentru a îți face mai ușoară ziua de mâine. Crede-mă, mâine vei fi fericită pentru că ai început astăzi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.