Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care să le înlături chiar acum din viața ta dacă vrei să fii fericită mâine

Este momentul să te îndepărtezi de aceste lucruri. Viața este prea frumoasă pentru a nu o trăi cu zâmbetul pe buze. 

1. Scapă de oamenii care te rănesc în mod constant

Nu te mai întreba de ce oamenii te rănesc. Întreabă-te, în schimb "De ce permit să se întâmple asta? De ce îi țin în viața mea?". Îndepărtează-te de oamenii care te rănesc în mod constant.

2. Scapă de iubirea mincinoasă

Dacă persoana care ți-a furat inima te minte în mod constant, este momentul să faci o schimbare - și să fii recunoscătoare pentru că ai aflat adevărul acum și nu mai târziu. Pentru că dragostea sa nu a fost niciodată una adevărată.

3. Scapă de grabă

Nerăbdarea - unul dintre lucrurile care nu îți permit să trăiești cu adevărat. Ești întotdeauna tentată să grăbești totul, să fii pe fugă și astfel ajungi să nu mai trăiești în momentul prezent, să nu te mai bucuri de ce se întâmplă acum. Lucrurile nu se vor mișca întotdeauna suficient de repede pentru tine și asta este în regulă - acesta este cursul vieții tale.

Citește și:

4. Scapă de graba în relații

Nu te grăbi în niciun fel de relație. Lucrează la tine. Simte ce simți, experimentează și iubește-te pe tine însăți înainte de a iubi pe altcineva - doar atunci vei reuși să creezi relații cu adevărat sănătoase și fericite.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.