Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde găsești dragostea în toamna anului 2020

Cum te va surprinde iubirea în toamna anului 2020 în funcție de zodia ta

Săgetător - Găsești iubirea în iertare

În această toamnă trebuie să înveți să ierți - să ierți oamenii care ți-au greșit și, cel mai important, să te ierți pe tine însăți. Eliberează-te de toate sentimentele dificile, de amintirile dureroase și închide o dată pentru totdeauna ușa trecutului pentru a putea merge mai departe cu viața ta. Găsește iubire și liniște în iertare.

Capricorn - Găsești iubirea în inima ta

Nu o mai căuta în jurul tău pentru că nu o vei găsi niciodată. Iubirea există deja, ea se află în inima ta - privește acolo, undeva adânc, și scoate-o la iveală. Permite-i să te îndrume în viață, să îți arate calea și să te ajute să ai cea mai frumoasă relație cu tine însăți. Iubește-te condiționat și doar atunci vei fi fericită.

Citește și:

Vărsător - Găsești iubirea la un pas distanță

Știi unde se află iubirea pentru tine? Acolo unde nu ai căutat-o niciodată - pentru că fugeai în stânga și în dreapta după suflete care nu erau destinate pentru tine. Ei bine, în această toamnă Universul te ajută să înțelegi că dragostea era acolo, la câțiva pași distanță de tine - doar aștepta să fie descoperită.

Peșți - Găsești iubirea în oamenii care îți sunt alături necondiționat

În toamna anului 2020 găsești iubire în oamenii din viața ta - în acele suflete care ți-au fost întotdeauna alături, care te-au sprijinit necondiționat, care ți-au dat o mână de ajutor și te-au ridicat de la pământ în momentele cu adevărat fericite. Alegi să petreci tot mai mult timp în preajma acestora și să le arăți cât de recunoscătoare ești pentru că sunt parte din viața ta.

Citește și:

foto main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.