Cum? Îți spunem noi!

Pentru minte:

1. Respiră adânc.

Inspiră profund și expiră complet de 10 ori. Respirația profundă îți încetinește gândurile, îți relaxează sistemul nervos și te ajută să fii în conexiune cu tine însăți.

2. Folosește o mantră personalizată pentru a îți schimba mentalitatea.

Exemplu: "Și asta va trece", "Pot trece singură peste asta, puterea este la mine". Mantra canalizează fluxul de energie prin circuitul minte-corp și te ajută să îți calmezi sistemul nervos și mintea.

3. Exprimă-ți dragostea.

Scrie un mesaj unei persoane dragi și spune-i cât de mult ții la ea. Comunicarea emoțiilor pozitive scade hormonii stresului, colesterolul rău și tensiunea arterială și întărește imunitatea.

4. Explorează aromele vindecătoare.

Plantele precum rozmarinul, lavanda și salvia ne pot îmbunătăți starea de spirit.

5. Permite-ți să fii.

Acceptă toate sentimentele, stările, grijile legate de situația actuală. Sunt reale fie că îți place, fie că nu. Acceptarea situației în care te afli este primul pas pentru a te simți mai fericită.

Pentru corpul tău:

6. Învață să râzi mai mult.

Râsul este incredibil - un medicament gratuit excelent care îți îmbunătățește starea de spirit, îți ameliorează stresul și tensiunea.

7. Relaxează-ți corpul.

Stai prea mult pe scaun? Ridică-te puțin, inspiră profund și în timp ce expiri întinde-ți corpul.

8. Fă-ți un masaj.

Folosește ulei de cocoș sau de susan pe piele și masează-ți zona brațelor, a gâtului, clavicula, picioarele, abdomenul, tâmplele.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: