Setari Cookie-uri

Nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi fericită. Cele 3 beneficii ale singurătății

Nu-ți mai spune că ești singură sau nefericită. Fericirea nu vine cu un bărbat. 

Urmează-ți visurile, luptă pentru a trăi viața la care visezi. Așa vei deveni tot mai încrezătoare, îți vei hrăni sufletul cu grija de sine și, implicit, vei fi mai fericită când îți vei da seama câte poți realiza de una singură. Tu le poți face pe toate, ai încredere în tine!

3. Faci pace cu trecutul

Dacă acum treci prin momente dificile (este și normal, despărțirea nu este ceva tocmai frumos), nu uita că și asta va trece - iar tu vei depăși acest capitol mai puternică ca niciodată.

Ia în considerare întocmirea unei liste cu ceea ce ai câștigat și nu te mai concentra pe toată suferința. Gândește-te la ceaștepți cu nerăbdare de la următorul capitol, nu la lucrurile de care îți este dor.

Vei descoperi că cea mai importantă lecție este că persoana pe care o cauți cu așa disperare este chiar acolo unde trebuie să fie: în interiorul tău. Tu contezi. Ai nevoie doar de tine pentru a fi fericită. Ești întreagă, nu aștepta un bărbat în viața ta să zâmbești, să trăiești. NU! Trăiește cu tine, fii independentă, iubește, bucură-te de fiecare clipă.

Citește și:

foto main: Boiko Olha, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.