Setari Cookie-uri

Lună Nouă în Fecioară pe 17 Septembrie. Ne eliberăm de tot ce ne trage înapoi și îmbrățișăm puterea vindecătoare a Universului

Luna Nouă care va răsări pe cer în noaptea de 17 septembrie este prima dintr-o serie de luni noi. Există trei Super Luni Noi care ne vor lumina drumul întunecat în următoarea perioadă. 

Luna Nouă este simbol pentru începutul unui nou ciclu, un nou capitol, o nouă viață.

Luna Nouă în Fecioară pe 17 Septembrie. Schimbarea este inevitabilă

Această perioadă va fi una extrem de importantă pentru noi. Ne-am transformat întregul an, pregătindu-ne pentru acest moment. Evenimentul mult așteptat ne va spori cu siguranță simțurile și ne va ajuta să ne conectăm la sinele nostru. Trebuie să încercăm să ne ascultăm intuiția și să alegem cu inima.

Apar schimbări majore în conștiința noastră, sporind trezirea spirituală însă, pe de altă parte, mulți dintre noi putem deveni instabili și speriați pentru că nu vom reuși să înțelegem ce se întâmplă și nu ne mai putem controla stările și emoțiile.

Cu Marte în retrograd, instabilitatea ne poate determina să acționăm diferit de cum am face-o în mod obișnuit. De aceea Universul ne sfătuiește să nu ne grăbim deloc în deciziile pe care vrem să le luăm și să analizăm cu mare atenție fiecare aspect și detaliu. De asemenea, să nu uităm că este în puterea noastră să nu ne concentrăm asupra lucrurilor negative din jur și, în schimb, să încercăm să privim partea plină a paharului.

Citește și:

Poate fi foarte ușor să ajungem în mijlocul furtunii. Conflictele, certurile și dezamăgirile pot fi la ordinea zilei. Trebuie, însă, să ne reamintim de fiecare dată că suntem ființe divine conectate între ele prin iubire.

Dragostea este singurul sentiment care ne poate uni. Dacă reușim să ne amintim acest lucru, ne putem ridica vibrațiile la un nivel cu totul nou, iar asta ne va ajuta în mai multe moduri - deoarece Universul va lucra în favoarea noastră.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.