Setari Cookie-uri

Lună Nouă în Fecioară pe 17 Septembrie. Ne eliberăm de tot ce ne trage înapoi și îmbrățișăm puterea vindecătoare a Universului

Luna Nouă care va răsări pe cer în noaptea de 17 septembrie este prima dintr-o serie de luni noi. Există trei Super Luni Noi care ne vor lumina drumul întunecat în următoarea perioadă. 

Este momentul să folosim energia creativă a Super Lunii

Nouă nu ne rămâne decât să folosim energia creativă care înconjoară Super Luna pentru a ne ajuta și a ne călăuzi în călătoria noastră. Acum, depinde doar de noi dacă vrem să folosim energia lunii în alimentarea luminii sau a întunericului.

Următoarele faze importante ale lunii ne vor zdruncina puternic hotărârea. Trebuie să știm că totul ține doar de noi - cu cât luptăm mai mult, cu atât vom fi mai puternici.

Să profităm de puterea vindecătoare a semnului Fecioară

În semnul Fecioară domnește vindecarea, liniștea, spiritualitatea. Putem profită de această perioadă pentru a găsi energia pozitivă de care avem nevoie în următoarea perioadă. Vibrațiile Lunii vor intensifica și mai tare energia și putem folosi acest aspect în favoarea noastră.

Citește și:

Avem posibilitatea de a ajunge la un echilibru emoțional în interiorul nostru. Ne poate fi foarte ușor să ne eliberăm de emoțiile negative, important este să ne dorim să facem asta și să ne apucăm de treabă.

Trebuie să ținem minte că dacă nu ne dorim blocaje energetice ca urmare a emoțiilor nerezolvate, ar fi bine să ne acordăm timp pentru a înțelege ce simțim și abia apoi să încercăm să facem schimbările pe care le considerăm necesare.

foto main: Ollyy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.