Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 14-20 septembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Sagetator - Ai nevoie sa petreci mai mult timp cu tine

Invata sa te asculti; nu mai fugi de tine. Este momentul sa petreci mai mult timp in preajma ta, sa te asculti, sa iti pui intrebarile potrivite pentru a gasi raspunsurile de care ai nevoie si de care poate ai fugit pana acum.

Capricorn - Ai nevoie de oameni cu suflet bun in jurul tau

In aceasta perioada esti destul de agitata din varii motive si simti nevoia sa fii inconjurata de oamenii dragi. Incerci sa iti planifici cat mai bine timpul astfel incat sa poti petrece clipe frumoase si liniste in preajma celor la care tii.

Varsator - Ai nevoie sa inveti sa ierti

Iarta oamenii care ti-au gresit... nu pentru ca ar merita asta, ci pentru ca tu trebuie sa mergi mai departe. Accepta ce s-a intamplat si continua pe drumul tau. Invata-ti lectiile si mergi mai departe - este cel mai sanatos lucru pe care il poti face.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie de inspiratie

Treci printr-o perioada destul de stresanta in ceea ce priveste viata profesionala; lucrezi la cateva proiecte foarte importante si trebuie sa fii inspirata astfel incat sa vii cu un plan de bataie potrivit care sa te ajute sa duci lucrurile acolo unde iti doresti.

foto main: CooiCo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.