Setari Cookie-uri

Echinocțiul de toamnă 2020. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Chiar dacă pandemia a pus pe pauză viața noastră socială și a venit cu schimbări neașteptate pentru toată lumea, natura își continuă cursul natural. Au trecut lunile, iar acum este timpul pentru echinocțiul de toamnă 2020. 

În timpul echinocțiului din septembrie 2020 ziua va fi egală cu noaptea. Începând de la această dată, însă, durata zilelor va continua să scadă, iar cea a nopților să crească, până la data de 21 decembrie, când va fi solstițiul de iarnă.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Dacă ești în căutarea unui final fericit și nu găsești niciunul, poate că este timpul să începi să cauți un nou început.

Taur

Trăiește clipa. Contează mult să fii în prezent. Nu plânge după ce ai pierdut ieri și nici nu aștepta ziua de mâine.

Gemeni

Învață din ieri, trăiește pentru astăzi și speră pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru este să nu încetezi niciodată să te întrebi.

Citește și:

Rac

Nu căuta fericirea în jurul tău. Adevărată fericire există deja, ea se găsește în interiorul sufletului tău.

Leu

Nu te limita. Mulți oameni se limitează la ceea ce cred ei că pot să facă. Poți să mergi atât de departe cât te lasă propria ta minte. Amintește-ți: ceea ce crezi, poți obține!

Fecioară

Chiar dacă simți ura, păstreaz-o pentru tine. Nu răni alte persoane fără motiv. Și, indiferent de cât de dificil este momentul prin care treci, nu renunța niciodată să crezi în iubire.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.