Setari Cookie-uri

Soarele în Balanță 2020. Horoscop special pentru fiecare zodie în parte

Echinocțiul de toamnă a inaugurat sezonul Balanței pentru anul 2020. Motivul echilibrului se reflectă atât în semnul Balanței, cât și în echinoctiu. 

Leu

Relațiile cu oamenii din jurul tău pot avea de suferit în această perioadă. Încearcă să rămâi sinceră cu tine însăți și să te concentrezi pe cât de important este acest lucru pentru viitorul tău. Cauți eliberare, însă nu este posibil să o obții de fiecare dată.

Fecioară

În această perioadă ești concentrată asupra vieții sentimentale; ai ocazia să rezolvi câteva probleme importante pe care le cari după tine din trecut. Eliberează-te de acestea pentru a putea trăi cu adevărat și a fi fericită în nouă relație.

Balanță

La mulți ani, dragă Balanță! Sezonul acesta te ajută să stabilești noi limite și să faci față problemelor tale cu încredere. Ești echilibrată și reușești să te concentrezi foarte mult asupra lucrurilor care te pot ajuta să crești emoțional.

Citește și:

Scorpion

Încerci de foarte mult timp să rezolvi probleme importante din trecut; sezonul Balanței îți va aduce limpezime în gânduri astfel încât să poți lua deciziile potrivite. Perioada Mercur retrograd ar putea fi un moment bun pentru a înțelege cât de puternice sunt perspectivele tale.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.