Setari Cookie-uri

Soarele în Balanță 2020. Horoscop special pentru fiecare zodie în parte

Echinocțiul de toamnă a inaugurat sezonul Balanței pentru anul 2020. Motivul echilibrului se reflectă atât în semnul Balanței, cât și în echinoctiu. 

Săgetător

Concentrează-te pe consolidarea încrederii în dovedirea propriilor valori. În octombrie, încearcă să fii mai deschisă la minte. Dacă există critici, ascultă și ia notițe - unele te pot ajuta să vezi lucruri importante pe care până acum nu le băgai în seamă.

Capricorn

Sezonul Balanței te va ajuta să te concentrezi asupra vieții profesionale; evoluția în carieră este importantă pentru tine. Asigură-te că nu te culci pe o ureche și că muncești din greu pentru împlinirea visurilor tale.

Vărsător

Dacă întâlnești obstacole, fă-ți timp pentru a înțelege ceva din ele, pentru a îți învăța lecția. S-ar putea să fii tentată să reacționezi negativ, însă vezi dacă merită energia ta. Până la final de octombrie așteaptă-te la câteva schimbări pe plan profesional.

Citește și:

Pești

Profită de următoarele săptămâni pentru a înțelege mai bine schimbările avute în ultima perioadă. Ești în regulă? Te-ai adaptat? Ai ajuns acolo unde îți doreai? Ce ai vrea să schimbi? Octombrie te va ajuta să îți îndrepți atenția asupra obiectivelor pe termen lung.

foto main: Daniel Eskridge, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.