Setari Cookie-uri

Luna Plină în Berbec de pe 1 octombrie ne pregătește pentru un nou ciclu karmic. Transformăm durerea noastră în putere

Dăm pagina și facem schimbarea de care ne era atât de frică. Ne aliniem gândurile la planurile Universului și astfel ne putem continua cu ușurință calea depășind cele mai dificile și dureroase obstacole. Finalul anului este aproape, la fel și ultimul ciclu karmic. 

Luna octombrie ne aduce multă energie din partea lunii. Prima Lună Plină a lui octombrie va răsări fix în ziua de 1, sub semnul Berbec. Cealaltă Lună, de data aceasta albastră, va fi în zodia Taur și se va apărea peste câteva săptămâni, în timp ce ne pregătim pentru Halloween.

Cu două luni pline pe o perioadă destul de scurtă de timp, energiile sunt mai întense ca niciodată - este un moment bun să curățăm karma trecutului, să iertăm, să facem pace cu oamenii care ne-au greșit, să ne eliberăm de bagajul emoțional dureros și să mergem mai departe cu viața noastră.

Luna Plină în Berbec de pe 1 octombrie 2020: Drama și energiile care ne ajută să ne vindecăm

De-a lungul anului, emoțiile puternice ne-au alterat energiile și ne-au influențat foarte mult deciziile. Luna Plină din octombrie va amplifica și mai mult tensiunile adunate în ultima perioadă. La nivel individual, Luna Berbecului poate crea multă dramă inutilă dacă nu reușim să gestionăm tot ce se întâmplă.

Citește și:

Ce avem de făcut: trebuie să ne reamintim clipă de clipă că emoțiile negative nu ne servesc scopului superior și că putem evita situațiile neplăcute. Totul stă în puterea noastră. Când apar distrageri, trebuie doar să devenim conștienți de ce se întâmplă și să încercăm să găsim cauza principală a problemelor. Este important să ne dăm seama că gândurile dificile sunt doar în mintea noastră, să le vizualizăm precum niște nori care se lasă purtați de vânt - așa vor dispărea mai repede decât ne așteptăm noi.

Chiron va fi în conjuncție cu Luna în Berbec și ne va oferi energii vindecătoare. Universul ne sfătuiește să profităm de această ocazie a trezirii și să ne transformăm durerea în puterea noastră, să îi permitem lui Chiron să ne ghideze și să facem saltul de la dramă la calea superioară a conștiinței.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.