Setari Cookie-uri

5 Lucruri bune pe care să ți le spui în momentele dificile pentru a schimba modul în care gândești

Lumea așa cum am creat-o este un proces al gândirii noastre. Nu poate fi schimbată fără ca noi să nu ne schimbăm gândirea. 

Iată câteva cuvinte încurajatoare pe care să ți le spui în momentele dificile pentru a schimba modul în care gândești și vezi lucrurile:

1. Tot ce se întâmplă mă ajută să cresc... chiar dacă acum este greu de văzut și de înțeles. Împrejurările mă vor îndruma, mă vor corecta și mă vor perfecționa în timp.

2. Modul în care văd și simt oamenii și situațiile din jurul meu se va schimba și asta este în regulă. Eu mă schimb în fiecare clipă. Totul mi se va părea complet diferit la un moment dat în viitor (la fel cum acum mi se pare schimbat și diferit trecutul).

3. Trebuie să accept faptul că vor exista întotdeauna schimbări mai dure de făcut. Creșterea este dureroasă. Schimbarea este dureroasă. Însă, până la urmă, nimic nu este la fel de dureros decât să rămâi blocată acolo undeva unde nu aparții.

Citește și:

4. Fericirea vieții mele depinde de calitatea gândurilor mele. Mintea este câmpul meu de luptă. Este locul în care se află cel mai dificil conflict. Acolo nu s-au întâmplat niciodată nici măcar jumătate din lucrurile care credeam că se vor întâmpla. Însă dacă permit acestor gânduri să locuiască în mintea mea, ele vor reuși să îmi fure pacea, bucuria și, în cele din urmă, viața.

5. Fericirea mea contează. Nevoile mele contează. Eu contez. Nu ignor nimic care să mă poate face fericită. Uneori trebuie să fac exact ceea ce este mai bine pentru mine și viața mea, nu doar ceea ce pare cel mai bine pentru ceilalți.

foto main: kenchiro168, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.