Setari Cookie-uri

Horoscop: Citatul după care să te ghidezi în această toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut

Descoperă care este citatul care să te ghideze în această toamnă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut: 

Esti curioasă care este al tău?

Berbec

Fiecare zi reprezintă un nou început, o nouă mică viață. Mulți s-au luptat pentru a trăi până în acest moment, până în această zi. Acest moment ne oferă ocazia de a învăța ceva nou: există lucruri care ni se vor întâmpla doar o dată în viață și depinde de noi dacă vom profita de acestea sau nu.

Taur

Când te surprinzi alunecând în așteptare... ieși repede din ea. Intră în momentul prezent. Alege să fii, pur și simplu, și bucură-te de sentimentul vieții. Când ești prezentă, nu este niciodată nevoie să aștepți altceva.

Gemeni

Primul lucru este acela de a te accepta în mod profund pe tine însuţi. Fiecare se simte inferior într-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului că fiecare este unic. Nu se pune problema superiorităţii sau a inferiorităţii. Fiecare face parte dintr-o categorie care îi este proprie şi din acest lucru nu rezultă nicio comparaţie. Şi nu pot să-mi închipui o fiinţă care să aibă totul în această lume. Unii nu au ezitat să încerce, dar au eşuat lamentabil. Fii doar tu însuţi şi va fi suficient

Citește și:

Rac

Viața este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni și ani fără să simți nimic nou. Totuși, odată ce se deschide o ușă, o adevărată avalanșă pătrunde prin spațiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipa următoare ai mai mult decât poți accepta.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.