Setari Cookie-uri

Horoscop: Citatul după care să te ghidezi în această toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut

Descoperă care este citatul care să te ghideze în această toamnă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut: 

Leu

Creează o viziune și nu lăsa niciodată mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului să îți afecteze deciziile. Ignoră înțelepciunea convențională.

Fecioară

Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală.

Balanță

Ai vrea să-ți dau formula succesului? Este destul de simplă, cu adevărat: dublează-ți numărul de eșecuri. Gândești că eșecul este inamicul succesului, dar nu este așa. Poți fi descurajat de eșec și poți învăța din el, așa că mergi înainte și fă greșeli. Fă tot ce poți. Și amintește-ți că în acest fel vei găsi succesul.

Citește și:

Scorpion

Fericirea cuprinde cinci părți. O parte este a lua hotărâri bune; a două este a avea simțuri bune și sănătate trupească; a treia este reușită în ceea ce întreprinzi; a patra-i reputația printre oameni și a cincea, abundență de bani și a bunurilor folositoare pentru viață.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.