Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd vine să ne ajute să ne spălăm păcatele în fața Universului. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Poate suna ciudat, însă de data aceasta Mercur Retrograd este de partea noastră. Este momentul să reflectăm asupra lucrurilor vechi, să învățăm lecțiile, să revizuim și să corectăm greșelile făcute în grabă și chiar să dăm o altă soluție problemelor cu care ne confruntăm, în acord cu planul divin și nu cu dorințele și planurile noastre.

Balanță

Am renunțat cu bucurie la vechile credințe, care nu mă mai ajută. Sunt demnă de toate lucrurile bune pe care viața are să mi le ofere și merit să am succes.

Scorpion

De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

Săgetător

Pot simți întotdeauna puterea autentică, pozitivă, care apare din decizia mea de a mă ridica deasupra dramei și a distragerilor care oricum nu contează.

Capricorn

Uneori trebuie doar să accept faptul că lucrurile nu se vor întoarce niciodată în viața mea așa cum erau când le-am întâlnit și că acest sfârșit este într-adevăr un nou început.

Vărsător

Citește și:

Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Pești

Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent - îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.