Setari Cookie-uri

Mercur Retrograd vine să ne învețe că iubirea este singurul lucru care contează în viață

Pe plan sentimental, scopul lui Mercur Retrograd este de a ne determina să fim mai atenți la oamenii din jurul nostru, să renunțăm la măști, să spunem ce avem pe suflet, să observăm detaliile mărunte și să ascultăm cu inima deschisă. 

Leu

Destinul mă cheamă, iar binele este de partea mea. Am curajul și pot să fac ceea ce simt. Dăruiesc că să primesc. În sulfetul meu este fericire și iubire.

Fecioară

Nu simt nevoia să mă întorc în trecut pentru că știu că nu mai pot schimba nimic. În schimb, privesc cu ochii plini de fericire și aștept să văd ce îmi pregătește viitorul. Îmi deschid inima pentru a iubi și a oferi iubire.

Balanță

Totul în viața mea vine cu belșug, iar eu voi găsi tot ce-i bun în orice eveniment. Eu îmi creez viața pe care abia aștept să o trăiesc, bucurându-mă de fiecare clipă.

Scorpion

Inima mea nu minte. În sufletul meu crește o iubire pură, necondiționată, adevărată pe care urmează să o ofer unui suflet norocos. Plec la acest drum știind că în cele din urmă voi trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Citește și:

Săgetător

Sunt recunoascatoare pentru provocări, îmbrățișez schimbarea și nu mi-e teamă. Am încredere în Univers și las iubirea să îmi călăuzească pașii.

Capricorn

Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Vărsător

Sunt vrednică de iubire și merit să primesc dragostea la care visez. În același timp, învăț să am răbdare și fac tot posibilul să construiesc cea mai frumoasă relație cu sufletul meu, să mă descopăr și să învăț cine sunt cu adevărat.

Pești

Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.