Setari Cookie-uri

Ultimul Mercur Retrograd din 2020. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Astrele ne sfătuiesc să ne pregătim pentru un nou val de energii intense.

Poate suna ciudat, însă de data aceasta Mercur Retrograd este de partea noastră. A venit momentul să nu mai fugim, ci să înfruntăm lucrurile care ne sperie, să reflectăm asupra trecutului, să învățăm lecțiile, să revizuim și să corectăm greșelile făcute în grabă și chiar să dăm o altă soluție problemelor cu care ne confruntăm, în acord cu planul divin și nu cu dorințele și planurile noastre.

Astrele ne sfătuiesc să ne pregătim pentru un nou val de energii intense. Pe 14 octombrie, la 4:05 ora României, Mercur și-a început mișcarea retrogradă în Scorpion și va termina acest proces în zodia Balanță, pe 4 noiembrie. Această perioadă vine pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat.

Citește și:

Iată care este Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Este momentul să crezi în tine

Indiferent de cât de dificilă este perioada prin care treci, este foarte important să crezi în tine. Ești acolo unde trebuie să fii, Universul nu îți da mai multe decât poți duce. Profită de aceste momente pentru a te redescoperi și a îți da seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Taur - Luptă pentru ceea ce îți dorești

Nu te da bătută - nici în dragoste și nici pe plan profesional. Aceasta este o perioadă foarte interesantă pentru tine în care descoperi numeroase lucruri faine, ieși din zona de confort, întâlnești oameni noi și începi proiecte cu adevărat speciale. Urmează un nou capitol al vieții tale, ești pregătităpentru el?

Citește și:

Gemeni - Dă-ți seama ce îți lipsește

Este momentul să privești adânc în sufletul tău și să înțelegi de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat. Cine ești? Ce vrei de la viață? Care este drumul pe care îți dorești să mergi? Ce îi lipsește sufletului tău? Ce îi trebuie inimii pentru a fi împlinită? Răspunde-ți la aceste întrebări.

Rac - Găsește bucurie în lucrurile mărunte

Este momentul să înțelegi cine ești cu adevărat, să faci pace cu trecutul, să îți îndrepți atenția asupra momentului prezent și să găsești bucurie în lucrurile mărunte. Este momentul să apreciezi viața pentru ceea ce este și să te iubești pentru cât de puternică ești.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.