Setari Cookie-uri

Cum să te ierți și să lași trecutul în spate

Îți poți oferi darul iubirii?

Dacă poți vedea viața fără toate fanteziile din jur, vei reuși să accepți mai ușor numeroasele dificultăți pe care ți le poate aduce.

Provocări neașteptate, suferință provocată de oamenii dragi, respingeri, probleme neplanificate și multe altele - toate acestea sunt situații reale și constante în călătoria noastră. Dacă ne putem bucura din suflet de toate momentele fericite, oare nu ar trebui să acceptăm și momentele mai puțin frumoase?

Universul ne va pune la încercare de nenumărate ori de-a lungul drumului. Acum depinde doar de noi dacă alegem să devenim victime sau să folosim aceste momente ca pe niște pietre de temelie - alegerile noastre dictează realitatea, însă adesea ajungem să le permitem să ne distrugă.

Dacă te trezești bântuită de deciziile tale din trecut, trebuie să îți oferi darul iertării. Iată patru pași simpli pentru a te ierta pe tine însăți:

Citește și:

1. Renunță la trecut

Începe cu acest prim pas. Lucrează cu emoțiile tale, învață să renunți la trecut și să îți vindeci rănile. Dă drumul gândurilor care îți tulbură pacea interioară și care te întorc întotdeauna la ce s-a întâmplat. Abandonează furia și negativitatea asociate cu acele evenimente din trecut.

2. Ai încredere

Găsește consolare în gândul că Universul sau Dumnezeu are grijă de tine. Pune-ți încrederea în această putere supremă și vei fi cu un pas mai aproape de a îți oferi darul iubirii. Doar așa vei accepta faptul că toate lucrurile care s-au întâmplat până acum au făcut parte din plan și au contribuit la dezvoltarea ta.

3. Fă un pas în față și renunță la negativitate

Citește și:

Dă-ți seama că ești mai puternică decât gândurile tale - nu te mai duce cu mintea în acele locuri dificile, anxioase, încărcate de energie negativă. Trecutul îți pregătește viitorul, însă nu te definește. Învață din greșelile tale și ridică-te deasupra negativității pe care acestea au adus-o în viața ta.

4. Alege să crești

Ultimul pas către a te ierta este să evoluezi. Permite experiențelor pozitive și negative să contribuie la creșterea ta. Găsește inspirație chiar și în greutățile tale. Doar atunci and poți găsi lumină în întuneric poți evolua cu adevărat și poți găsi puterea de a închide odată pentru totdeauna ușa trecutului, de a te ierta și de a merge mai departe cu viața ta.

foto main: Nejron Photo, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.