Setari Cookie-uri

Cum să-ți cureți aura de energia negativă folosind cele 4 elemente: Pământ, Apă, Foc și Aer

Există ceva preponderent primordial în curățarea corpurilor noastre folosind elementele din natură. Având în vedere că suntem cu toții parte din natură, utilizarea corectă a acestor patru elemente ne ajută să ne conectăm la rădăcinile noastre.

Un lucru important: nu este nevoie să urcăm în munți pentru a ne conecta cu simțurile noastre interioare. Putem face asta fără efort și fără a ieși din oraș.

Metodele de mai jos pot fi folosite nu doar la curățarea aurei de energie negativă, ci și la curatrea obiectelor. Este important să curățăm articolele noi - precum haine, bijuterii, accesorii - care sunt aproape de corpul nostru.

Cele patru elemente ale naturii: Pământ, Apă, Foc, Aer.

Pământ: Chakra de baza sau rădăcina

Exercițiu: Stai desculță pe pământ. Imaginează-ți că prin tălpile tale cresc rădăcini care se adâncesc în pământ. Cere-i pământului să preia toată energia negativă din corpul tău.

Un alt truc: Îmbrățișează un copac sau stai lângă un copac și permite-i acestuia să preia energiile negative din corpul tău și să le ducă mai departe în pământ.

Citește și:

Apă: Chakra sacrală

Fă o baie în apă - de preferință apă curgătoare - pentru a îndepărta energiile nedorite din câmpul tău energetic.

Sfat: în timp ce faci duș, imaginează-ți cum stropii de apă îți spală câmpul energetic, îndepărtând astfel toată energia negativă.

Un alt sfat: mergi afară în timp ce plouă și stai într-un loc pentru câteva secunde/minute. Ar fi bine să fii desculță și să îți imaginezi că stropii de apă spală energia negativă și toxică din corpul tău, ingropând-o în pământ.

Foc: Chakra plexului solar

Stai mai mult timp în soare (mai ales în anotimpurile reci, când soarele este blând) și permite-i corpului să se bucure de acest exercițiu. Aprinde un foc și permite căldurii să radieze în corpul tău. Aprinde lumânări în timp ce meditezi.

Citește și:

Aer: Chakra inimii

Într-o zi cu vânt, permite-i elementului aer să te curețe de orice energie negativă. Plimbările lungi prin natură (parc - în cazul în care nu vrei sau nu ai timp să ieși din localitate) reușesc să te elibereze de blocajele emoționale și să îndepărteze din jurul tău tot ce este toxic.

foto main: Mila Supinskaya Glashchenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.