Setari Cookie-uri

4 Semne care îți arată că ai nevoie să îți vindeci sufletul pentru a merge mai departe cu viața ta

Vindecă-ți sufletul și ai grijă de inima ta. 

Cu toții avem nevoie de un fel de vindecare. Această vindecare poate fi la nivel psihologic, emoțional sau spiritual. Însă toți avem nevoie de ea pentru a ne elibera de durerea care ne-a afectat în trecut.

Trebuie să ne eliberăm și de relațiile din trecut care ne-au făcut rău - pentru că acestea ne-au făcut să simțim că nu mai există 'mâine'. Trebuie să ne eliberăm și de oamenii din trecut cărora nu le-a păsat suficient pentru a rămâne cu noi - aceia care ne-au frânt inima, au plecat și ne-au lăsat la pământ.

Unul dintre cele mai întâlnite motive pentru care vindecarea nu se întâmplă este faptul că negăm că avem nevoie de vindecare. A trăi în negare face ca noi să nu recunoaștem faptul că atâta timp cât nu ne dăm seama că avem nevoie de vindecare, viața noastră nu se va schimba. Așadar, primul pas este acceptarea faptului că toți avem nevoie de vindecare la un nivel sau altul. Iar după aceasta totul va fi mult mai ușor.

Citește și:

Dacă simți că nu ai nevoie de vindecare, iată totuși 4 semne care demonstrează că este posibil să ai nevoie de ea:

1. Crezi că în viața ta se întâmplă doar lucruri negative

Cu toții simțim uneori că viața noastră nu merge așa cum ne dorim, că întâlnim un anumit tip de oameni (oamenii negativiști, toxici), că nu putem fi niciodată fericiți. Acesta este un semn că trebuie să te vindeci.

Negativitatea este un cerc vicios care nu te va ajută să reușești ceea ce îți propui deoarece nu vei putea să îți dai seama care este scopul vieții tale. Așadar, dacă viața ta este plină de gânduri negative care nu îți permit să faci ce îți dorești, este timpul să te vindeci.

2. Gândești și analizezi lucrurile mult prea mult

Dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului luptând cu gândurile din mintea ta, atunci clar analizezi mult prea mult totul. Gândirea excesivă este extrem de periculoasă deoarece ascunde fericirea actuală.

Citește și:

Când te gândești prea mult la o situație, alegi să petreci momentul prezent ocupându-ți mintea cu tot felul de lucruri din trecut sau din viitor - și astfel nu mai reușești să te bucuri și să apreciezi ce contează cu adevărat - și anume ACUM, singurul moment care contează și care se întâmplă.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.