Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în Scorpion. La ce ar trebui să se aștepte fiecare zodie în parte în următoarea perioadă?

Sezonul Scorpionul ne va oferi timp pentu a ne reconecta cu noi înșine și ne va pregăti pentru schimbări nebănuite în luna noiembrie. Încă nu știm ce ne așteaptă... și poate că este mai bine. Lecțiile învățate în următoarea perioadă ne vor fi de folos întreaga viață.

Soarele s-a mutat din zodia Balanță în Scorpion. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Nu permite egoului să îți depășească bunul simt. Folosește-ți încrederea în tine în mod constructiv în timp ce încerci să faci schimbările necesare în viața ta. Filtrează-ți gândurile înainte de a spune ceva oamenilor apropiați.

Taur

În următoarea perioadă nu doar abilitățile tale de comunicare primesc un impuls uriaș, ci și cele de perspectivă. Ești atentă la drumul pe care mergi și la schimbările pe care intenționezi să le faci. Acționezi și îți vezi de viața ta. Nu permite energiilor altora să îți deranjeze călătoria.

Gemeni

Următoarele săptămâni vor aduce câteva schimbări majore pentru ține. Pe măsură ce îmbrățișezi noua viață, vei fi mai atentă la nevoile și dorințele tale. Vei încerca să lupți mai mult pentru visurile pe care le ai. De asemenea, îți va fi mult mai ușor să ieși din zona de confort și să faci ce îți dorești.

Citește și:

Rac

Există o parte din tine pe care ai păstrat-o întotdeauna în umbră. Acum este momentul să îmbrățișezi cine ești pe deplin. Nu îți fie teamă să lucrezi la tine, poți descoperi lucruri minunate. În plus, te poți detașa mult mai ușor de cine ai fost îndreptându-ți atenția asupra viitorului.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.