Setari Cookie-uri

Soarele a intrat în Scorpion. La ce ar trebui să se aștepte fiecare zodie în parte în următoarea perioadă?

Sezonul Scorpionul ne va oferi timp pentu a ne reconecta cu noi înșine și ne va pregăti pentru schimbări nebănuite în luna noiembrie. Încă nu știm ce ne așteaptă... și poate că este mai bine. Lecțiile învățate în următoarea perioadă ne vor fi de folos întreaga viață.

Leu

În următoarea perioadă îți îndrepți întreaga atenție asupra vieții de familie. Te reconectezi la locul sufletului tău, la casa ta - încerci să faci schimbări importante astfel încât să găsești timp pentru a petrece mai multe clipe frumoase în compania oamenilor la care ții. Vrei să le acorzi toată iubirea pe care o merită.

Fecioară

În următoarele săptămâni vei putea, în sfârșit, să acționezi pe baza deciziilor pe care până acum le-ai tot amânat. Ești pregătită pentru tot ce urmează? Te așteaptă oportunități frumoase la orizont, trebuie doar să te bucuri de ele și să le permiți să îți transforme viața.

Balanță

Următoarele săptămâni sunt doar despre tine, draga mea. Nu te mai concentra pe ce spun oamenii din jurul tău și îndreaptă-ți atenția asupra intuiției; lasă-te ghidată de ce îți dictează inima. A doua jumătate a lunii ar putea aduce mai multe surprize pe plan sentimental.

Citește și:

Scorpion

Folosește prima jumătate a lunii noiembrie pentru a încheia proiectele pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă. După data de 13 noiembrie, trebuie să fii pregătită pentru schimbări masive în ceea ce privește viața profesională. Faci față cu brio provocărilor apărute.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.