Află tot ce trebuie să știi despre femeia născută în zodia Scorpion.

Caracteristici generale ale femeii născute în zodia Scorpion

Este greu de caracterizat în cuvinte o femeie Scorpion, însă dacă ar fi să rezumăm în vreun fel personalitatea, ei, atunci am putea spune că este definită de cuvântul "mister". Acesta plutește în jurul sau ca o aură care nu îi permite să se plictisească niciodată și să se bucure de viață în adevăratul sens la cuvântului.

Cuvinte cheie: distracție, aventură, iubire, sensibilitate, mister, posesivitate

Destin sentimental: în momentul în care iubește, o face din toată inima și cu tot sufletul. Se va căsători în momentul în care va întâlni acel suflet pereche căruia i se va dedică trup și suflet.

Calități: hotărâre, sinceritate, curiozitate, rafinament, simt al umorului foarte bine dezvoltat

Compatibilități: Berbec, Taur, Gemeni, Pești

Femeia Scorpion iubește cu pasiune

Primul lucru care ne vine în minte atunci când spunem "Scorpion în dragoste" este pasiunea. Femeia Scorpion este dedicată și iubește cu pasiune. Ea va iubi și va avea încredere în partenerul de cuplu până la extreme, implicându-se adesea complet în relația pe care o construiește.

Nu există niciodată lucruri pe jumătate făcute pentru un Scorpion. Iar când se va îndrăgosti, se va dedica trup și suflet.

Femeia Scorpion are grijă de partenerul cu care este

Dacă vrei să fii apreciat, să crești și să devii cea mai bună versiune a ta, atunci stai în preajma unei femei Scorpion. Această te va motiva să ai încredere în tine, să lupți pentru ceea ce îți dorești și să nu renunți până când nu vei ajunge acolo unde visezi.

Pentru ea, contează foarte mult că partenerul de lângă să fie la fel de încăpățânat și dornic de a crește pe toate planurile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: