Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să îți cunoști limitele

Ești într-o perioadă destul de aglomerată și dificilă în ceea ce privește viața profesională; ai primit mai multe propuneri de proiecte și le-ai acceptat pe toate, aglomerându-te maxim. Încearcă să îți planifici mai bine timpul sau, dacă simți că ești îngropată în muncă, să renunți la câteva taskuri.

Fecioară - Ai nevoie să te relaxezi

Ultima perioadă a fost una destul de aglomerată și de dificilă pentru tine; în această săptămână încearcă să te liniștești, să te relaxezi, să îți îndrepți atenția asupra activităților care îți pun zâmbetul pe buze și îți fac inima fericită.

Balanță - Ai nevoie să crezi în tine

Citește și:

Ești într-o perioadă destul de aglomerată și ciudată pentru tine; învață să crezi în tine și să te lași condusă de ce îți dictează sufletul. Încearcă să ai răbdare cu drumul pe care mergi, este destul de anevoios, însă plin de surprize frumoase.

Scorpion - Ai nevoie să îți asculți intuiția

Nu lua decizii rapide; ai răbdare, fă un pas în spate, analizează cu mare atenție situația în care te afli și, cel mai important, ascultă-ți intuiția. Lasă-i inimii tale să îți dicteze calea pe care trebuie să mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.