Setari Cookie-uri

Alege o cărare de toamnă și află ce îți rezervă finalul de an 2020

Astăzi te provocăm la un nou test. În colajul de mai jos vei găși trei imagini cu trei cărări diferite de toamnă. Alege imaginea care te atrage cel mai mult pentru a afla cum vor fi ultimele două luni ale anului 2020 pentru tine și la ce trebuie să te aștepți din partea universului.

Dacă ai ales prima imagine...

foto: K.Narloch-Liberra, Shutterstock

Este timpul să îți îndrepți atenția asupra viitorului. Gata cu intorsul în trecut, gata cu amintirile dureroase, gata cu problemele la care nu mai ai rezolvare de atât de mult timp. Nimic din ce s-a întâmplat nu mai contează; acum este momentul să îți înveți lecțiile, să înțelegi că nu mai poți schimba lucrurile și să îți faci planuri pentru viitor bucurându-te de momentul prezent.

Cum vor fi ultimele două luni pentru tine: Universul are pregătite câteva surprize destul de interesante pentru tine în ceea ce privește viața sentimentală. Este posibil ca în următoarele săptămâni să faci pasul cel mare în viața de cuplu. În cazul în care ești singură, ai ocazia să întâlnești o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Citește și:

Dacă ai ales a doua imagine...

foto: Pat Tr, Shutterstock

Ai ocazia să faci schimbări frumoase pe plan personal.Aceste ultime luni ale anului 2020 par să fie cele mai interesante de până acum. În sfârșit îți iei inima în dinți și faci câteva alegeri cu adevărat speciale pentru tine; este momentul să nu te mai concentrezi pe ce îți spun oamenii din jurul tău și să privești în inimă pentru că acolo vei găsi toate răspunsurile. Lasă-te ghidată de intuiție și totul va fi minunat.

Cum vor fi ultimele două luni pentru tine: Universul este de partea ta și te ajută să ieși din zona de confort, să îți iei inima în dinți și să încerci lucruri noi și interesante. Pregătește-te pentru tot ce urmează, se anunță o perioadă cu adevărat frumoasă, în care vei avea parte doar de surprize speciale.

Citește și:

Dacă ai ales a treia imagine...

foto: Kichigin, Shutterstock

Alege după cum îți dictează sufletul. Îndrăznește să fii puțin egoistă și să te pui pe primul loc; este momentul să alegi pentru tine înainte de a alege pentru alții. Acțiunile din această perioadă vor face diferența în scurt timp și te vor ajuta să ajungi pe drumul pe care visezi să mergi. Crede în tine pentru că ești acolo unde trebuie să fii. Nu te da bătută indiferent de cât de dificilă pare să fie această călătorie.

Cum vor fi ultimele două luni pentru tine: Universul îți pregătește ceva cu adevărat magic. Este momentul să lucrezi direct cu divinitatea, să îi spui ce îți dorești de la viitorul tău și să îi permiți să își joace cartea. În același timp, ai curajul să iei acele decizii majore la care până acum doar te-ai gândit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.