Setari Cookie-uri

Luna Plină Albastră de pe 31 octombrie 2020 încheie capitole dureroase din viața noastră. Cum ne pregătim pentru tot ce urmează

Ultima zi a lunii octombrie ne va oferi un spectacol cu adevărat special: o lună albastră ce va fi vizibilă în toate colțurile globului.

Luna Plină Albastră în noaptea de Halloween este una destul de rară - aceasta nu își va schimba culoarea (nu va fi albastră), numele fiind dat de faptul că este a doua Lună Plină care apare în aceeași lună (Octombrie a fost singura luna a anului 2020 în care am avut două luni pline în aceeași lună) - prima a avut loc pe 1 octombrie, în prima zi a lunii, iar a doua va fi pe 31 octombrie, în ultima zi a lunii.

Încă un motiv pentru care Luna Plină Albastră de pe 31 octombrie 2020 este una cu adevărat specială - este foarte rar. După acest eveniment, următoarea Lună Albastră care va răsări într-o noapte de Halloween va fi tocmai în anul 2039.

Cum îți pregătești sufletul pentru Luna Plină Albastră de pe 31 octombrie?

1. Acceptă haosul

Haosul este adesea asociat cu Lunile Pline. Cu Mercur în retrograd, astrele ne sfătuiesc să ne așteptăm la o comunicare mai dificilă decât de obicei cu oamenii din jurul nostru. Înainte de a face planuri pentru următoarea perioadă, trebuie să iei în considerare impactul lunii asupra stării tale de spirit.

Citește și:

2. Este timpul să te concentrezi

Pe măsură ce Luna Plină Albastră se va ridica pentru a străluci în noaptea întunecată, noi trebuie să ne îndreptăm atenția asupra a trei obiective mari: romantism, liniște sufletească și plan financiar. Acestea sunt singurele subiecte care ar trebui să ne intereseze în următoarele zile.

3. Nu trebuie să te sperii de schimbări

Uranus, planeta schimbărilor bruște, se va alinia cu Luna Plină. Astrele ne sfătuiesc să încercăm să rămânem optimiști și deschiși la orice schimbări neașteptate care apar în viața noastră.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.