Setari Cookie-uri

Luna Plină Albastră de pe 31 octombrie 2020 încheie capitole dureroase din viața noastră. Cum ne pregătim pentru tot ce urmează

Ultima zi a lunii octombrie ne va oferi un spectacol cu adevărat special: o lună albastră ce va fi vizibilă în toate colțurile globului.

Sfatul Universului:

Nu te agăța de zona de confort pentru că este posibil că lucrurile să nu funcționeze așa cum îți dorești. Nu te teme de schimbare.

4. Îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care te fac fericită

Trebuie să fii deschisă la nou; îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care te fac fericită, nu te teme să explorezi, să întâlnești oameni noi, să faci tot ce îți dorești. Pe plan sentimental, influența lui Uranus te-ar putea conduce către câteva întâlniri întâmplătoare care vor avea potențial interesant.

5. Renunță la ce nu poți controla

Cu tot ce s-a întâmplat în acest an, este posibil să te simți deja epuizată. Luna Plină Albastră îți oferă puțină liniște și te ajută să te eliberezi de toată energia negativă pe care ai depozitat-o în sufletul tău. Scapă de povara greutăților, de durerea din trecut și concentrează-te asupra momentului prezent. Trăiește acum și alege să fii fericită cu ce ai deja.

Citește și:

Sfatul Universului:

Luna Plină Albastră de pe 31 octombrie 2020 este aici pentru a închide capitolele dureroase din viață noastră. Putem merge pe drumul pe care l-am ales, însă trebuie să fim pregătiți și pentru câteva schimbări neașteptate - Uranus are planuri interesante cu noi. Dacă putem rămâne deschiși la noile oportunități care apar în calea noastră, Luna Plină Albastră va avea multe surprize de oferit tuturor.

foto main: Romolo Tavani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.