Setari Cookie-uri

Luna Albastră de pe 31 octombrie ne învață să avem încredere în puterea divină. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Ultima zi a lunii octombrie ne va oferi un spectacol cu adevărat special: o lună albastră ce va fi vizibilă în toate colțurile globului.

Săgetător

Aceasta nu este o perioadă foarte bună pentru schimbări. Este posibil să te grăbești și să iei câteva decizii pe care mai târziu cu siguranță le vei regreta. Analizează cu mare atenție situația ian care te afli și încearcă să îți dai seama dacă acesta este drumul pe care vrei să mergi.

Capricorn

Ai încredere că totul va fi bine. Fă un pas în spate și permite-i Universului să își joace cartea și să îți arate ce este potrivit pentru tine. Crede-mă, te afli exact în locul în care trebuie să fii; acceptă asta și mergi mai departe cu încredere.

Vărsător

Este momentul să renunți la măști, să îți permiți să fii vulnerabilă în fața oamenilor din jurul tău, să îți deschizi inima și să spui ce ai pe suflet. Este momentul să fii sinceră astfel încât să creezi conexiunea pe care ți-o dorești cu disperare în relațiile pe care le ai cu cei dragi.

Citește și:

Pești

Este momentul să faci un pas în spate și să analizezi situația în care te afli. Ce ai făcut până acum? Ce trebuie să faci diferit? Care sunt lucrurile care îți pun zâmbetul pe buze? Răspunde-ți cu sinceritate maximă la aceste întrebări pentru a îți da seama de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită.

foto main: Mia Stendal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.