Setari Cookie-uri

Luna Albastră de pe 31 octombrie ne învață să avem încredere în puterea divină. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Ultima zi a lunii octombrie ne va oferi un spectacol cu adevărat special: o lună albastră ce va fi vizibilă în toate colțurile globului.

Leu

Găsește echilibrul pe care l-ai pierdut. Trebuie să îți faci curaj și să încerci să privești cu adevărat în sufletul tău astfel încât să îți dai seama cine ești și de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Fă-ți timp pentru a te redescoperi și a îți da seama care sunt visurile tale.

Fecioară

Îndrăznește să crezi în tine. Profită de energia lunii pentru a face câteva schimbări importante în carieră. Fă un pas în spate și încearcă să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi. Apoi fă un plan de acțiune și fă pași mărunți, dar siguri, către împlinirea visurilor tale.

Balanță

Este foarte important să înțelegi că uneori lucrurile nu se întâmplă așa cum îți dorești tu. Trebuie să îți accepți greșelile pentru a putea merge mai departe cu viața ta; da, doare, însă ai ocazia să crești, să te dezvolți, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe mai puternică ca niciodată.

Citește și:

Scorpion

Găsește în tine puterea de a merge mai departe. Este posibil că în această perioadă să te simți secată de energie și fără un scop anume în viață. Poate că acesta este un moment bun pentru a face o schimbare cu privire la modul în care îți trăiești prezentul. Inceaerca să îți dai seama ce îți lipsește cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.